Dhjetra peme disavjecare te llojit plep rrezikojnë te bien, duke qene nje rrezik serioz per jeten e kalimtareve.

Pemet ndodhen tek kryqezimi i rruges Shengjin-Lezhe te cialt po kthehen ne rrezik serioz kalimtaret dhe per perdoruesit e kesaj rrugeSituata behet edhe me e rende, pasi aty prane jane dhe linjat e energjisë elektrike.

Drejtoria e sherbimeve publike ne Bashkine e Lezhes ka kerkuar nga Oshee disa here qe te beje te mundur largimin e telave te energjise elektrike te cilat pengojne punen e kesaj te fundit per nderhyrje.

Edhe kalimtaret e rastesishem bejne apel per nderhyrje pasi kalimi eshte bere i frikshem.

Dy ditet e fundit rajoni i Lezhes u perfshi nga erera te forta ku u demtuan catite e disa banesave dhe Xhamat e bizneseve, tabela sinjastike si dhe u thyen disa peme.

Gjithashtu pati edhe demtime te shumta ne rrjetin elektrik, si shkak i eres se forte, ku e gjithe zona mbeti pa energji elektrike.