ISH KRYEMINISTRI SALI BERISHA I BËRI THIRRJE SOCIALISTËVE QË TË LARGOJNË SA MË PARË KRYEMINISTRIN EDI RAMA,

PASI SIPAS TIJ ËSHTË RREZIK KOMBËTAR DHE URREJTJA NDAJ TIJ BËHET ÇDO DITË MË E PAKUFISHME. BERISHA THA SE NUK DO KËTË ZGJEDHJE ME EDI RAMËN KRYEMINISTËR.