Drejtoria e shendetit publik ne Shkoder qe nga dita e sotme eshte pa nje titullar. Kjo per shkak se drejtori Astrit Beci eshte emeruar ne nje tjeter post.

Rreth ores 14:00 Beci behet me dije se do te marre nga ministria e shendetesise detyren e titullarit te operatorit te shendetit publik per veriun, perfshire ketu Lezhen, Dibren dhe Kukesin.

Beci ka qene ne krye te ketij institucioni prej nje viti, ndersa tashme ende nuk dihet se kush do ta zevendesoje Becin ne postin e drejtorit te shendetit publik ne Shkoder.

PUBLICITET