Sipas astrologjisë këto janë shenjat më konfuze të horoskopit:

Peshorja

Shumica e peshoreve janë të pavendosura. Prandaj, kur bëhet fjalë për sinjale të ngatërruara, ata e sundojnë plotësisht atë territor. Ata janë shumë të hutuar për shumicën e gjërave në jetë dhe nuk mund të arrijnë kurrë në një përfundim.

Akrepi

Akrepat janë shumë natyra konfuze, arsyeja për këtë është se ata janë të fshehtë nga natyra, kështu që ata zbulojnë shumë pak.

Gaforrja

Gaforret janë të kujdesshme dhe romantike, por gjithashtu kanë një mënyrë të vështirë për të komunikuar. Ato mund të jenë të vetëdijshëm për atë që duan, por nuk janë të sigurta se si ta shprehin atë. Gaforrja mund të humbasë shumë mundësi në dashuri, sepse nuk mundet të komunikojë tamam me njerëzit që do dhe ata nga ana tjetër nuk arrijnë ti kuptojnë mesazhet e përziera që Gaforret dërgojnë.

Shigjetari

Sinjalet e përziera të Shigjetarit janë gjithashtu torturuese. Problemi me Shigjetarin është se ata janë të pakujdesshëm dhe nuk mendohen para se të veprojnë. Nuk do të thotë se vërtet duan t’ju lëndojnë, sepse ata kështu janë, të papritur.