Personaliteti i secilit njeri mund të kuptohet nga fjalimet që bën, nga zgjedhja e veshjeve, preferenca e ngjyrës…por së fundmi është gjetur se mënyra se si e mbani timonin mund të tregojë shumë për ju.

Gjestet e shpeshta, por edhe të pavetëdijshme që i bëjmë çdo ditë, tregojnë shumë se kush jemi ne

Për të kuptuar më shumë mbi personalitetin tuaj, shikoni fotografitë e mëposhtme dhe përcaktoni se si e mbani ju timonin.

Më poshtë fotografisë do të gjeni detajet për personalitetin tuaj:

Figura 1

Jeni të thjeshtë dhe të dashur. Ju e shijoni jetën me një lloj ankthi pozitiv. Keni sens të madh të humorit dhe kjo është arsyeja pse jeni gjithmonë të rrethuar nga miqtë.

Figura 2

(ata që preferojnë të heqin duart nga timoni)

Përsonalitet i tërhequr dhe i pazakontë. Ju pëlqen adrenalina e pastër. Dikush mund të ju quajë të çmendur, por kjo ndodh sepse ju e pëlqeni rrezikun.

Figura 3

Mund të ju quajnë llafazan, por në të vërtetë ju jeni mjaft i qetë. Nuk ju pëlqen të grindeni dhe gjithmonë kërkoni zgjidhje pa zhurmë.

Figura 4

Këtu paraqitet një person që është i dashuruar pas bukurisë dhe përsosjes. Për ju e tëra duhet të jetë në ekuilibër dhe gjithmonë jeni original.

Figura 5

Nuk e pëlqeni rrezikun e të qenit i kujdesshëm dhe nga natyra jeni pothujase paranojak. Frika që mund të gjendeni në situata të ndryshme ju bën të jetoni me ankth. Ju kërkoni që në secilin hap ta keni nën kontroll.

Figura 6

Ju e adhuroni rrezikun dhe gjithmonë kërkoni të jetoni përtej kufijve…me të cilat shpesh nuk pajtohet familja juaj.

Figura 7

Keni aftësi të mëdha organizative në secilin sektor. Jeni të sigurtë dhe në shumë situata ndodheni në rolin e liderit.

Figura 8

Sinqeriteti i madh është ajo që ju dallon. Jeni të dashur për të tjerët dhe natyrisht mundoheni ta vendosni vetën në ‘këpucët’ e secilit.

Figura 9

Ju karakterizon dashuria për të jetuar jetën pa shqetësime. Në fakt, kjo interpretohet si një formë e pakuptimë për tjerët, por jo edhe për ju.

Figura 10

Gjithmonë jeni të zënë saqë shpeshherë neglizhoni edhe të dashurit tuaj. Ajo që kërkoni ju është hapsira.