Komentuesi ushtarak serb Miroslav Lazanski e di si “gjunjëzohen” shqiptarët, ndaj ka një “këshillë” për Amerikën

Ai dyshon në qëllim e vërtetë të Amerikës “që t’i shtypë” shqiptarët, sepse, sipas tij, se a do ta marrin ata vizën e jo për ShBA, pak ka rëndësi.

“Ekonomia e Kosovës është tmerrësisht në gjendje të keqe dhe varët nga derdhja e devizave, nga diaspora e tyre, kështu që amerikanët mund t’ua bllokojnë qarkullimin e parave dhe ata janë gjunj. Nëse ata duan, kanë instrumente dhe mundësi ta bëjnë këtë”, ka thënë Lazanski sipas “Srbija Danas”.

Duhet përkujtuar se në vitete e nëntëdhjeta Lazanksi ka qenë mbështeës i regjimit të Slobodan Milosevicit