Personat që i përkasin shenjës së ujorit janë padyshim nga më interesantët. Studiuesit e astrologjisë i përshkruajnë si njerëz unikë, karizmatikë dhe gjenial.

Ujori është një shenjë e ftohtë me shpirt të lirë. Është e vështirë t’i mbërthesh në një marrëdhënie, madje e lodhshme. Por nëse arrini të lidheni me tan ë një nivel intelektual, do ta shijoni marrëdhënien jashtëzakonisht.

Ujorët janë të njohur për kërkesat e tyre të pazakonta në dhomë gjumi. Seksi është një aktivitet sa mendor edhe fizik dhe ujorët sjellin një mentalitet ndryshe nga 11 shenjat e tjera në krevat. Kjo do të thotë që mund të jeni të sinqertë për çdo fantazi që dëshironi të provoni.

Ujori është shenja e divorcit. Kjo nuk do të thotë se çdo Ujori kalon të paktën një divorc në jetë, por martesat e gjata të lumtura nuk janë në fatin e tyre kozmik. Ata janë shpirtra të lirë që vështirë se lidhen përjetë me një shpirt binjak.