Kuvendi ka ndërprerë punimet pasi deputeti i Partisë Demokratike Edi Paloka ka goditur me bojë Kryeministrin Rama.

Ndërkohë që Rama iu përgjigj fjalës që mbajti Lulzim Basha, Paloka iu afrua dhe e goditi me bojë.

“Ju kërkoj ndjesë zoti Xhaferraj. Por miku që sapo foli nuk i mendon ato që sapo foli”, tha Rama.