Binjaket

Binjakët, nuk para fiksohen pas të shkuarës, në vend që të qendrojnë duke qarë në të shkuarën ata përqendrohen tek e ardhmja. Atyre u pëlqen që të marrin seriozisht të ardhmen dhe ta shijojnë atë.

Kur bëhet fjalë për lidhje serioze, ata nuk pëlqejnë më të jenë vetëm. Gjithsesi kanë frikë se mos jeta në çift do t’i pengojë që të jetojnë jetën e lirë që kanë jetuar dikur. Ata preferojnë më shumë marrëdhëniet e rastësishme, por nëse bien në dashuri, do ta respektojnë partnerin.

Ankthi nuk të ndikon ashtu si pjesën më të madhe të personave.Mund të jesh i inatosur për pak kohë,

por më pas do të vazhdosh sikur nuk të ka ndodhur asgjë. Në të vërtetë ti e mban këtë qetësi edhe kur të përfundojnë lidhjet e tua romantike. Të pëlqen ta kalosh dhimbjen duke dalë e duke u argëtuar.