Truri i femrës është një mister që të gjithë do të donin ta zgjidhnin. Por ndonjëherë është shumë më interesante që të përpiqemi të kuptojmë se çfarë po ndodh me të vërtetë në kokën e meshkujve kur përballen me një problem.

Duket sikur meshkujt kanë të ndërtuar një gjenerator të brendshëm, që i duhet vetëm një sekondë që të shfaqet me një koncept të çmendur. Ju nuk e dini kurrë se çfarë mund t’ju shfaqet herën tjetër.

Ne po ju paraqesim 10 njerëz që kanë arritur menjëherë të gjejnë zgjidhje edhe në situatat më të komplikuara. Këta janë të patrembur.

Kur më në fund shpaguhen vitet e të luajturit Tetris:


E bëj unë, vetëm mbajeni shkallën.

Po pra, siguria ndonjëherë duhet me të vërtetë të vijë e para.


Kur e ke harruar kaskën në shtëpi por prap ke shumë punë për të bërë.


Ai duhet të kishte varur një shënim: “Mos kini frikë, është pothuajse e sigurt.”

A nuk mendoni dhe ju se meshkujt kanë një marrëdhënie të çuditshme me shkallët?


Është e sigurt që nuk e kanë parë “Final Destination”. Përndyshe do të ishte e pamundur të shpjegonim veprimet e tyre.


Me sa duket, qepallat janë mbrojtja më e mirë për sytë tuaj.


Kjo është e paparë, madje edhe për Tom Cruise.

Nëse duket budallallëk por funksionon, nuk është budallallëk.

Me cilën nga gjërat e mësipërme nuk do të pajtoheni kurrë? Ndani mendimin tuaj me ne në koment.