Gruaja e cila humbi afro 55 kilogramë tashmë po ndan sekretin sesi e arriti këtë me të tjerët.

Jessica Slaughter, një nënë dhe gjyshe nga Misuri ka një histori të pabesueshme për ju. Kjo e moshuar zbuloi çelësin për humbjen e 55 kilogramëve.

Ajo që është më spektakolare rreth kësaj gruaje është se ajo nuk po bënte veprime intensive të humbte peshë, por dëshironte të jetonte shëndetshëm.

Sekreti i saj? Dietat e balancuara dhe ecja. Jessica Slaughter bëhet një model i dobishëm për humbje peshe në një aktivitet si ecja.

Një tjetër aspekt interesant për Jessica është fakti se sapo ajo filloi të ecë, ajo e vuri mënjanë obezitetin e saj dhe oreksin e madh.

“Unë bëjë 3 mijë hapa çdo mëngjes”, shpjegoi ajo.

Ndërkaq, fusha në të cilën ajo ecë më së shumti është dhoma e saj e ndejës.

PUBLICITET