Ujori

Për shkak të vështirësisë që kanë ata në trajtimin e emocioneve, Ujorët janë një nga shenjat më të vështira për t’u menaxhuar. Nuk është se shkaktojnë konflikte, thjesht presin që miqtë dhe të afërmit tyre të pranojnë idetë që kanë ata pa kundërshtuar.

Dashi

Ata janë shumë impulsivë dhe nuk e pranojnë kurrë një gabim. Mund të jenë të mirë dhe shumë të dashur, sigurisht për sa kohë që çdo gjë shkon sipas pritshmërive të tyre. Nëse do të kesh një problem me ta dhe do të dëshirosh të flasësh mos u lodh kot,

gjithçka do të ndodhë sipas idesë që kanë krijuar ata në mendje në lidhje me situatën.

Akrepi

Janë padyshim një shenjë dominante, nëse inatosen mund të reagojnë në mënyrë ekstreme pa marrë parasysh pasojat. Kur ndjehen të tradhëtuar apo të poshtëruar reagojnë në mënyrë shumë agresive. Ata nuk dinë të falin dhe jo vetëm që nuk falin, por edhe hakmerren./CNA.al