Deputeti Bardh Spahia ka denoncuar gjendjen mizerabël në të cilën ndodhen godinat e studentëve në qytetin e Shkodrës. Në këto godina, qëndrojnë mijëra studentë dhe duket se ato janë kthyer në vatra të mirëfillta sëmundjesh. Qeveria duket se e ka harruar Shkodrën duke mos dhënë asnjë fond.

Denoncimi i deputetit Bardh Spahia:

Konviktet e studenteve në Shkodër vatër sëmundjesh!

Meqenëse meraku i qeverisë që orienton mediat prej disa ditësh, është se studentëve u janë plotësuar kërkesat e duhet të kthehen në , po sjell në vëmendje, edhe të mediave, kushtet mesjetare të konvikteve të studentëve në Shkodër!