Nëse ke siguri në vetvete dhe në partnerin tuaj sentimental, nuk duhet të jeni shumë xheloz dhe shumë të shprehur përmes mesazheve tekstuale.

E vërteta është se aplikacionet si WhatsApp ose Facebook Messenger mund të na bëjnë neurotikë dhe të na bëjnë të besojmë atë çfarë nuk ekziston vërtet.

Kjo mund të shkaktojë shkatërrimin e marrëdhënieve tona, veçanërisht nëse dyshoni shumicën e kohës dhe shqyrtoni të gjitha veprimet online.

Këtu janë disa mesazhe që nëse ja dërgoni partnerit/es mund ta shkatërrojnë menjëherë marrëdhënien tuaj…

Përgjigjmu!

Ka raste kur ai person i veçantë nuk mund të na përgjigjet, sepse ai po punon, është në klasë, ka një bisedë të rëndësishme, etj. Ndonjëherë harrojmë se ne nuk jemi në qendër të universit dhe se edhe nëse janë në internet, mund të jetë e pamundur të na japin një përgjigje.

Më dërgo vendndodhjen

Një tjetër nga mesazhet më të këqija që mund t’i dërgoni bashkëshortit tuaj është që menjëherë të dërgoni vendndodhjen tuaj për të gjetur se ku është ai. Është shprehja përfundimtare e mbajtjes dhe kontrollimit të dikujt.

Ne duhet të flasim

Kjo frazë përdoret pothuajse gjithmonë për të vendosur diçka serioze, zakonisht në fund të një cikli.

Pse nuk tregon të dhëna të caktuara?

Kjo zakonisht ndodh kur tjetri fsheh orën në aplikacione.

Përgjigjesh më parë tek grupi?

Në çdo kohë mund të ndodhë që partneri juaj të marrë disa mesazhe njëherësh dhe nis e i përgjigjet pa menduar se kush e kontaktoi para ose pas.

Me kë po flet?

Përsëri kthehemi te mosbesimi dhe xhelozia e ekzagjeruar. Nëse kjo qenie e veçantë nuk ju ka dhënë ndonjë arsye për të mos besuar, nuk duhet ta persekutoni dhe ta pyetni aq shumë.