Luani

Luani është shenja më e sjellshme dhe më miqësore e horoskopit. Këta persona janë shumë të lumtur kur ndihmojnë të tjerët dhe janë gjithnjë të gatshëm për të ndihmuar. Pranë tyre do të arrini të ndjeheni gjithnjë të qetë dhe në paqe.

Për më tepër njerëzit e lindur nën shenjën e Luanit janë sshumë optimistë dhe kërkojnë gjithnjë të shohin anën pozitive tek çdo gjë.

Virgjëresha

Fisnikëria është padyshim emri i dytë i personave të kësaj shenje.

Ata janë të sjellshëm dhe te butë nga natyra, për më tepër janë ekspertë në njohjen e personave dhe arrijnë të deshifrojnë emocionet e çdokujt.

Kjo bën që të jenë shumë empatikë dhe të ndjeshëm ndaj të tjerëve. Personat e lindur nën shenjën e Virgjëreshës, janë shumë të përkushtuar dhe besnikë.Nëse është e nevojshme, ata do të kalojnë dhe male për njerëzit e tyre të dashur.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, janë padyshim një nga shenjat më miqësore. Për ta ëshët shumë i rëndësishëm, krijimi i raporteve me të tjerët.

Ata kanë një natyrë alturiste, e cila i nxit që të lenë problemet e tyre pas dore, në mënyrë që t’i qendrojnë afër miqve, të cilët kanë nevojë për ta./CNA.al