Akrepi

Tashmë nuk ka asnjë dyshim, kjo është shenja më xheloze e horoskopit. Ata nuk kanë besim tek askush dhe kjo i bën që të ndërtojnë akuza false në mendjen e tyre. Për fat të keq ata nuk dinë ta kontrollojnë veten, nxihen nga xhelozia, nëse dikush I qëndron afër partnerit të tyre.

Virgjëresha

Virgjëreshës i pëlqen që të eksperimentojë me xhelozinë, kur bëhet fjalë për lidhjet romantike. Janë shumë kritikë dhe nëse dikush bën diçka më mirë se ta mbushen me zili, ata sillen sikur jeta të ishte konkurs.

Dashi

Dashi ka një karakter shumë të fortë, kjo bën që shpesh të ndjejë zili. Kur një Dash ndjen zili ose xhelozi mund të arrijë deri në vuajte. Kjo e bën që të sillet keq dhe të ndryshojë totalisht, nëse një

Dash arrin në atë pikë do të bëjë gjëra për të cilat edhe mund të pendohet më vonë./CNA.al