Edhe meshkujt edhe femrat e shijojnë fazën e të qenit “single” dhe të lirë. Cosmopolitan rendit disa arsye pse bëhet qejf dhe në beqari:

Ja disa prej tyre :

-Flirton me këdo dhe pa frikën se e merr vesh e dashura.

-Nuk ka nevojë të hiqesh si romantik dhe emocional.

-Nuk shqetësohesh të kontrollosh veten në festa të shfrenuara.

-Ke krevatin të gjithin për vete.

-Shpenzon para vetëm për vete.

-Kalon më shumë kohë me miq dhe je i hapur për njohje të reja.

-Përqendrohesh në karrierë dhe menaxhon si do kohën e lirë.

-Nuk ke pse i jep llogari njeriu.