Dy zona turistike në qytetin e Shkodrës kanë mbi tre ditë pa energji elektrike.

Burime pranë CNA.al bëjnë me dije se zonave turistike të Bogës dhe Razmës u është ndërprerë energjia elektrike që prej tre ditësh dhe asnjë person nuk ka bërë asgjë për zgjidhjen e këtij problemi.

Me këtë neglizhencë vetë shteti është duke braktisur dhe shkatërruar turizmin elitar.

po ashtu shtojnë se OSHEE ka lënë në harresë këto zona dhe banorët e tyre, por në të njëjtën kohë është duke shkatërruar turizmin elitar./CAN.al