Përfundojnë xhirimet dhe fillon periudha e pas-prodhimit të filmit dokumentar “La Madonna di Scuttari”,

skenari dhe regjia Fabian Kati, një prodhim i shtëpisë kinematografike “ALBASKY FILM shpk”.

Ky film dokumentar është financuar nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë.