8 mësues të kanë ngelur të bllokuar nga dëbora në zonën e Dukagjinit pikërisht në fshatin Bregu i Lumit.

Në zonë reshjet e dëborës kanë arritur mbi një metër, duke bllokuar çdo mundësi qarkullimi, por edhe duke vënë në rrezik arsimtarët që gjenden në godinën e shkollës.

Sipas tyre, pesha e
mësues s rrezikon shembjen e mbulesës së godinës, me pasoja tragjike për ta, dhe kërkojnë ndërhyrjen urgjente të autoriteteve.

Kujtojmë që sot për shkak të dëborës në zonën e Shkodrës një person ka humbur jetën në një pikë karburanti.