“Artisti i Popullit” dhe mjeshtri i kinematografisë shqiptare, Robert Ndrenika feston sot 77-vjetorin e lindjes.

Ndrenika është vlerësuar me titullin e lartë “Nderi i Kombit” dhe është shembulli i gjallë i “përjetësisë” për kolegët dhe studentët e arteve.

Gjigandi i skenës është një artist që i luan të gjithë zhanret, si komedinë, dramën, por edhe filmin dhe ekranin. Redaksia e Shkoder.info i uron edhe 77 te tjera!