Me ndërhyrjen e kirurgjisë estetike në shoqërinë tonë, tashmë nuk ka më vlerë shprehja “i shëmtuar” për dikë.

Sot nuk ka më njerëz të shëmtuar, ka vetëm të varfër dhe këtë e vërteton më së miri ndryshimi i politikanes Monika Kryemadhi.

Kryetarja e LSI është një ndër figurat politike që ka pasur jo pak peshë në 28-vitet e fundit në vendin tonë, e cila tashmë nuk i ngjason aspak asaj studentes së thjeshtë të ardhur në Tiranë nga Dibra.

Kryemadhi u martua me Ilir Metën nga Skrapari dhe tashmë të dy zotërojnë pasuri marramendësi që zor se i dihet nga i ka burimet.

Por pasuria nuk ka sjellë për Kryemadhin vetëm një jetesë luksi, por edhe mundësinë për t’u shndërruar nga ndërhyrjet në fytyrë e trup ndoshta.

Fotot e mëposhtme flasin vetë…