A e dini se në botë ekzistojnë shtatë persona të cilët janë pothuajse të njëjtë sikurse ju?

Në fakt, edhe ju mund ta gjeni binjakun/binjaken tuaj, përmes internetit, siç kanë bërë shumica e njerëzve që do t’i shihni më poshtë.

Ata kanë postuar foto të tyre në rrjtet sociale, duke i bërë publike ato, në mënyrë që të gjejnë personin tjetër që është pothuajse identik. Dhe këtë qëllim e kanë arritur të gjithë që kanë synuar.

Ata kanë realizuar foto bashkë, dhe pastaj janë shpërdarë.
Shikoni videon për më shumë