Nëse keni zgjedhur:

Botë

Ne mbajmë shumë vështirësi dhe më në fund arrijmë në përfundimin më të fortë dhe më të mençur se kurrë. Festoni pak kohë për të shijuar atë që keni bërë.

Kjo kartë gjithashtu ka një kuptim më të thellë të rolit dhe ndikimit të tij në një mjedis të caktuar. Kjo kartë mund të tregojë gjithashtu një ndjenjë të fortë të unitetit dhe integritetit me botën ose një situatë të veçantë.

Yllin

Ylli na sjell kënaqësi shpirtërore, rinovim dhe rritje. Shtatë yjet e bardhë pranë figurës përfaqësojnë ndriçim. Na kërkon të marrim kohë për të pastruar dhe drejtuar ujin përmes ndriçimit.

Kjo kartë është mbi transformimin personal dhe rritjen në vetvete. Jini të hapur ndaj ideve të reja. Dëgjoni intuitën tuaj, besoni vetë tuaj më të lartë. Ju jeni të udhëhequr nga forca shpirtërore ose qenie më të larta; Vetëm mbani një sy ose një vesh jashtë për ta.

Shpata

Shpata sugjeron që ju të keni një grumbullim energjie dhe entuziazmi. Ju keni vetëm ide dhe projekte të reja që dëshironi të ndërmarrni dhe të ndani me të tjerët.

Fillimet janë premtuese, por nevojitet një ekuilibër për të mbajtur paqen.