Flori Mumajesi përmes mbishkrimit që ka lënë në videon e fundit, ka bërë kureshtar fansat rreth asaj se kujt po ia dedikon ai.

“Tek i njejti vend por pa ty”, ka shkruar Flori mbi fotografinë, në të cilën i gjithë fokusi ishte tek pija që po e shijonte.

Kujtojmë që projekti i fundit nga Flori Mumajesi është “Çun Tirone” si dhe ka publikuar disa projekte muzikore gjatë vitit që e kemi lënë pas, të cilat rezultuan shumë të suksesshme.