Emisioni ‘Dritare me Rudinën’ këtë Krishtlindje ishte në bu.rgun e grave në “Ali Dem”. Në mesin e të dënuarave ishte edhe Eva, 19-vjeçarja e dënuar për dy vite bu.rg me akuzën vjedhje me dh.unë.

Ajo tha për ‘Dritare me Rudinën” se ishte vetëm 17 vjeç kur vodhi një celular dhe u dënua me dy vite bu.rg.

“Përshëndetje më quajnë Eva, jam 19 vjeç. Kam bërë vjedhje me dhu.në . Kam qenë me shoqërinë. Isha adoleshente, vodha një celular kur isha 17 vjeç.

Ushtrova dhu.në psikologjike. Thjesht ka pasur dhim.bje koke dhe e kanë quajtur dhu.në Të gjithë u dënuam, edhe 24 ditë dal. Do jem pranë familjes sime, do shkoj në shkollë. Ju uroj të gjithave këtu liri sa më të shpejt”, tha ajo.