Kryetarja e bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, përfaqësues të partive politike dhe klerikë fetar zhvilluan paraditen e së martës vizitat me rastin e Krishtlindjeve në kishën Ortodokse të Shkodrës.

Në urimin e tyre për besimtarët ortodoks përcollën bekime, ngrohtësi dhe harmoni në këtë festë të madhe.