Dy prej fotografëve më të mirë të aktiviteteve sportive në dëborë, suedezët Oskar Enander dhe Mattias Fredriksson, sjellin për CNN një set fotografish nga bota e skive që do t’ju mahnitin.

Edhe pse panorama është e ftohtë, fotot do t’ju ngrohin zemrën dhe do t’ju bëjnë të dashuroni borën dhe skitë.