Për herë të parë në mjediset e Bashkisë Shkodër, është zhvilluar Panairi “Dasma Shkodrane”.

Një aktivitet ky që promovoi shërbimet e bizneseve që operojnë në organizimin e dasmave. Voltana Ademi, kryetarja e Bashkisë Shkodër shprehet se ky panair ka risjellë në vëmendje të qytetarëve traditën e vjetër të dasmës shkodrane.

Besnik Çaushi, oraganizator i Panairit “Dasma Shkodrane” thotë se ky aktivitet është pritur mirë nga shumë biznese dhe shihet si një promovim për ta.

Në Panairin “Dasma Shkodrane” morën pjesë biznese që kanë lidhje me organizmin e ceremonisë së dasmës. Panairi do të qëndrojë i hapur deri me datë 23 dhjetor për të gjithë qytetarët.