Aspirina është e njohur për aftësinë e saj për të lehtësuar dhimbjen nga lëndimet e lehta dhe gjithashtu besohet të jetë një përbërës efektiv në shumë receta bukurie. Një nga përdorimet ka të bëjë me shëndetin e flokëve tuaj. Aspirina mund të përdoret për të luftuar zbokthin.

Ajo që duhet të bëni është të shtypni disa pilula, i përzieni ato me shampon tuaj që laheni rregullisht dhe aplikojeni.

Mënyra tjetër është të përzieni një kokërr aspirinë me pak ujë të nxehtë E lini në skalpin e kokës për 10 minuta dhe shpëlajeni mirë. Pastaj i thani flokët me peshqir. Aspirina përmban acid salicilik që përdoret në shumë shampo anti-zbokth.

Rezultatet do të flasin vetë!