Kjo grua e sheh djalin e saj për herë të parë pas 31 vitesh bur.gim në Siri.
Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë.

Nëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar.

Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falenderoj Zotin që të pashë para se të vd.es”. Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”. Shikojeni takimin prekës të tyre në videon më poshtë.