Të gjithë përfaqësuesit e komuniteteve fetare në vendin tonë kanë dalë në një deklaratë të përbashkët ditën e sotme, duke mbështetur protestat e studentëve.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, Kisha Katolike, përfaqësues të komunitetit të bektashinjve

janë shprehur se kauza e drejtë e studentëve duhet të përkrahet nga qeveria dhe qytetarët.

Vijon…