Infermieri Elson Jaçaj është pushuar nga puna pasi po organizonte protestën e mjekëve dhe infermierëve që është paralajmëruar të zhvillohet me datë 20 dhjetor.

Ka qenë ish-zv/ministri i Arsimit, Taulant Muka, i cili ka bërë të ditur këtë lajm.

“Pushohet nga puna infiermieri Elson Jaçaj. Pushohet nga puna pasi po organizonte grevën e infermiërve dhe të mjekëve! Politika majtas dhe djathas kanë frikë nga arsimi dhe shëndetësia cilësore!

Por nuk do e ndalni rininë e shpresës, ata janë sot sovrani!”, ka shkruar Muka.