Qyteti i Shkodrës ka filluar të zbukurohet për festat e fundvitit.

Është vendosur bredhi në qendër të qytetit në sheshin “Luigj Gurakuqi” si dhe janë ndriçuar me drita dy pedonalet , “Kole Idromeno” dhe “28 Nentori”.

Qytetarët shkodranë tashmë do të kenë mundësinë të ndjejnë atmosferën e festave me zbukurimet e vendosura në qytet.

StarPlusTv