Jo vetëm figura publike, por edhe qytetarë të shumtë janë solidarizuar me protestën e studentëve.

E tillë është edhe kjo zonjë, e cila në mënyrë simbolike

shpërndau një trastë me ushqim për studentët, duke i inkurajuar të vazhdojnë rezistencën

“Jam nënë, jam gjyshe, jamë bashkë me to, i ndjek. E ndjeva dhe erdha, të vazhdojnë se kanë të drejtën e vet.

Atë që se bëmë ne ta bëjnë këta. Vazhdoni, bravo.”

Studentë e përshëndetën në korr gjestin e saj me thirrjet: “Bravo! Bravo!”