Në dëgjesën publike për projektbuxhetin e 2019 një prej problemeve më të mëdha që u diskutuan është çështja e shkollave

 

ku kërkohen investime dhe roje për shkak se shkaktohen dëme edhe në investimet që bëhen.

 

Kryetarja e bashkisë Voltana Ademi e pranoi se çështja e rojeve në shkolla është një shqetësim.