Në mbledhjen e këshillit bashkiak të Shkodrës një prej debateve të zhvilluara është edhe dështimi i dëgjesës publike për taksat dhe tarifat vendore të 2019-ës pak ditë më parë për shkak se askush nuk mori pjesë në këtë dëgjesë, as qytetarët dhe as këshilltarët.

 

 

Këshilltari Nurja vijoi më tej argumentet e tij ndërsa kryetari i këshillit bashkiak Xhemal Bushati shfrytëzoi këtë rast për të bërë një thirrje që me 6 dhjetor,

 

 

në dëgjesën për projektbuxhetin e 2019-ës të ketë një pjesëmarrje të gjërë dhe propozime konkrete.