Veteranet e LANÇ ne Shkoder festojne 74 vjetorin e Çlirimit te Shqiperise.

Pas fjales se rastit do kete nje koncert artistiko kulturor dhe me pas do

vendosen kurora me lule tek varrezat e deshmoreve.