Medreseja “Haxhi Sheh Shamia” dega e djemve në qytetin e Shkodrës zhvillohet nje tribune me nxenesit e kesaj shkolle me teme: “Kerkimi i diturise eshte obligim per cdo musliman”.

Ky aktivitet u organizua në kuadër të përkujtimit të muajit të Lindjes se Profetit Muhamed . I pranishëm në këtë aktivitet ishte myftiu

Muhamed Sytari i cili përcolli mesazhin për të rinjtë duke i thënë atyre që të mos devijojnë nga feja port e ndjekin rrugën e saj.

Ky është muaji që na kujton se Profeti Muhamed lindi për të kryer një mision të shenjtë dhe pjesa kryesore e këtij misioni është zhvilluar pikërisht në këtë muaj.

StarPlusTv