7 ditë do te jene te mbushura me aktivitete ne qytetin e Shkodres, ne kuader te festave te nentorit.

Aktivitete te cilat datojne qe nga 21 nentori me “fjalën artistike” që do të organizohet në qendren kulturore të fëmijëve.

Përgjësja e sektorit të kulturës në bashkinë e Shkodrës Bruna Keçi dhe Vinifreda Gazulli përgjegjëse e zyrës së ,

sporteve dhe rinisë në bashkinë Shkodër, në një deklaratë për mediat bënë të ditur aktivitetet të cilat do të zhvillohen gjatë javës së pavarësisë.

StarPlusTv