Thethi, fshati me bukuri të papërsëritshme

Bukuritë e papërsëritshme të këtij fshati malor në zemër të Alpeve Shqiptare e bëjnë

Thethin që të zërë një vend të rëndësishëm në natyrën dhe turizmin shqiptar.

Në bukuritë e rralla të vendit tonë, futet dhe Thethi.

Por cilat jane bujtinat me te mira sipas renditjes se booking.com per kete fundjave?

shkoder.info