Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj, në cilësinë e koordinatorit kombëtar antikorrupsion ka ‘shkrirë’ drejtorinë e hetimit tatimor në Shkodër duke larguar drejtorin dhe 22 inspektorë, ndërsa 14 të tjerë janë paralajmëruar.

Gjonaj u shpreh se pas denoncimit në platformën e bashkëqeverisjes, u evidentuan shkelje në këtë drejtori duke sjellë largimin e drejtorit të hetimit tatimor për zonën e veriut dhe inspektorët