Moti i keq që ka prekur Italinë ka shkaktuar deri tani 17 viktima, nga të cilat 2 rezultojnë fëmijë.

Ndërkohë në media dhe rrejtet sociale po qarkullojnë pamje dhe imazhe nga katastrofa natyrore. Një video e shpërndarë në rrjet,

tregon se si stuhia arrin të ngrejë dallë deri në 6 metër lartësi. Në video shihet se dallga hyn furishëm në një lokal në zonën e Arenzanos pranë

Genovas, duke shkatërruar gjithçka. Ndërkohë punonjësit, edhe pse përpiqen të mbyllin derën e kanë të pamundur ta ndalin furinë dhe përpiqen t’i shpëtojnë valës së ujit