Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri, është rikthyer pas 1 viti në studion e emisionit “Opinion”, duke deklaruar se Shqipëria nuk ka banda, kriminelë dhe ka më pak se çdo vend tjetër.

Pas një heshtje të gjatë dhe mungese në studiot televizive, pavarësisht se emri i tij ka qenë pjesë e lajmeve gjatë të gjithë vitit, Tahiri tha se kjo histori po bëhet e qëllimshme dhe një fakt të tillë e shprehu me përgjegjësi se

në vendin tonë nuk veprojnë banda, por ca kriminelë.

“Shqipëria ka kriminalitet si çdo vend tjetër. Ka Greqia, Itali dhe Spanja më shumë kriminelë se Shqipëri.

Nuk ka vendi ynë familje mafioze, por kriminelë”, tha Tahiri.