as deklaratës së dhënë për mediat, Tahiri është rrethuar nga simpatizantët që nuk mungojnë thuajse asnjëherë në daljet e tij publike. Këtë herë ka qenë një grua e cila i puthi dorën ish-ministrit.

 

“Je mbreti i Shqipërisë. Kam ardhur nga Italia për të të takuar ty…”, i tha gruaja Tahirit, duke e puthur e përqafuar. Por, nuk ka qenë e vetme, pasi edhe disa gra të tjera kanë i janë afruar dhe i kanë kërkuar ta puthin.as deklaratës së dhënë për mediat,

 

Tahiri është rrethuar nga simpatizantët që nuk mungojnë thuajse asnjëherë në daljet e tij publike. Këtë herë ka qenë një grua e cila i puthi dorën ish-ministrit.

 

“Je mbreti i Shqipërisë. Kam ardhur nga Italia për të të takuar ty…”, i tha gruaja Tahirit, duke e puthur e përqafuar. Por, nuk ka qenë e vetme, pasi edhe disa gra të tjera kanë i janë afruar dhe i kanë kërkuar ta puthin.