Imami kontravers Shefqet Krasniqi në një video që po qarkullon në rrjetet sociale flet se a duhet ta festojë ditëlindjen myslimanët.

 

Deklarata është bërë kohë më parë, ku ai sugjeron që askush nuk duhet të festojë ditëlindjen dhe të mos qerasë njerëzit me këtë rast.

 

“Jo nuk lejohet as me festue, as me ba ditëlindjen, as me ia uru tjetrit, as kurrgjo, këto janë bidate e na i kanë pru shpirtin në fyt” thotë Krasniqi.