Sauli Niinistö, presidenti i Finlandes i ulur në shkallë, në panairin e librit ne Finlandë…

Presidenti është vonuar, vendet janë zenë dhe ai është ulur në shkallë,

nuk ka pranuar që dikush nga qytetaret t’ja lirojë vendin.