Kryeministri Edi Rama këtë të martë ka udhëtuar në Kukës në kuadër të ashkëbisedimit për platformën e bashkëqeverisjes, por është pritur me protesta.

Gjithashtu më herët shefi i qeverisë ka zhvilluar një bashkëbisedim me qytetarët në Has ku sërish është pritur me nga disa banorë dhe të rinj të FRPD.

Të rinjtë mbajnë në duar disa pankarta në duar, jashtë ambienteve ku do zhvillohej aktiviteti, të rinjtë kanë kundërshtuar vendosjen e tarifës në Rrugën e Kombit si dhe mënyrën si po qeveris Rama.

“Qeveri e drogës”, “Jo taksës së rrugës së Kombit”, “Rinia e Hasit nuk të do” ishin disa prej pankartave të protestës nga të rinjtë e FRPD dhe banorët kundër Edi Ramës.