Lisa Fiekovski është kthyer në një fenomen në SHBA, për shkak të punës që bën edhe pse është pronare e disa pronave që së bashku kushtojnë 8 milion dollarë.

Lisa dikur ka patur një punë tjetër si ekonomiste por më pas hoqi dorë duke iu përkushtuar mbledhjes së bidonave palstik.

Babai i Lizës është investues, mamaja është një biznesmene e njohur që udhëton nëpër botë.

Bashkëshorti i saj, madje, vazhdon të punojë si ekonomist duke fituar rreth 180 mijë dollarë në vit.

Megjithatë kjo nuk e pengon të bëjë atë që do prej 10 vitesh: “Kjo punë më mban në formë, dhe pse nuk fitoj më shumë se 20-30 dollarë në ditë”, thotë Lisa. “Unë jam një bohemiane e modës së vjetër. Është e trishtueshme që njujorkezët nuk i pranojnë më njerëzit aq lehtë si dikur.”

As prindërit, as familjarët e tjerë dhe as fqinjët nuk janë dakord e nuk e kuptojnë stilin e saj të jetës por Lisa këtë ka zgjedhur