Pas nismës për heqjen e kazinove dhe basteve, qeveria ka prezantuar në Kuvend një nismë për kufizimin e tregtimit të pijeve energjike dhe pijeve të gazuara me sheqer të shtuar për personat nën 18 vjeç.

 

 

Erion Braçe tha nga foltorja e Kuvendit se do të kufizohet edhe reklamimi agresiv për këto produkte.

 

 

Sipas mazhorancës, kjo nismë do t’i bëjë mirë shëndetit të njerëzve dhe shëndetit të financave të tyre.

PUBLICITET